lionsclub roden-noordenveld

WAT LIONS DOEN

 

Lions clubs FUNDRAISING

 

Iedere club organiseert fundraising-activiteiten, variërend van een sponsorloop, badeendjes race tot en met een autorally.

Lions steken de handen uit de mouwen om bijvoorbeeld via NL-doet hulp te bieden.

Met de ervaring en inzet van de leden wordt belangrijke ondersteuning gegeven aan maatschappelijke of culturele projecten in de directe omgeving.

Dat doen de Lions vanuit vriendschap en met veel plezier.

 

Op deze wijze geven we invulling aan het Lions motto “WE SERVE”.

 

Lions clubs PROJECTEN

 

Elke Lionsclub kiest zijn eigen projecten. Veel clubs zetten zich in voor lokale doelgroepen, zoals kwetsbare jongeren, mensen met een beperking, laaggeletterden of dementerenden. Of voor thema’s als duurzaamheid en vrede.

Lions nemen initiatief, stimuleren, organiseren en brengen partijen bij elkaar.

We organiseren niet alleen acties om geld in te zamelen (fundraising) maar steken ook de handen uit de mouwen.

 

Via onze contributie dragen wij bij aan de Lions clubs International Foundation.

Dit fonds biedt grootschalige noodhulp bij rampen, zoals aardbevingen orkanen. Ook dragen we daarmee bij aan de preventie en bestrijding van blindheid staar en diabetes in de wereld.

 

Wij hebben grote dromen

Wij zoeken mensen, die de ambitie hebben om samen met andere Lions hun schouders onder een project te zetten-lokaal of ver weg-en mensen in een kracht zetten.

 

 

LIONS CLUB RODEN NOORDENVELD, LIONS2GO, LEO, LEO’S, YOUTH EXCHANGE, LIONESS, MANNENCLUB, SERVICE, SERVICE CLUB, LCIF, LIONSCLUB, LION’S QUEST, RODEN NOORDENVELD, PEIZE, NORG, LEEK, LIONSCLUBS, LCI,