lionsclub roden-noordenveld

gallery/pub quiz 2019

 

 

 

 

 

 

       

 

 

T

 

 

 

Pubquiz sportverenigingen Noordenveld


Op 30 maart 2019 organiseert de LionsClubRodenNoordenveld een Pubquiz voor alle sportverenigingen in de gemeente Noordenveld. Op een gezellige en competitieve wijze strijden de verenigingen onderling om de titel:
‘Beste Pubquiz sportvereniging Noordenveld 2019’

UMCG Handbiketeam
Waar doen we het voor?
Centraal staat dit jaar het handbiketeam UMCG en hun deelname aan de HandbikeBattle. De deelnemers zijn sporters met een lichamelijke beperking zoals een dwarslaesie of amputatie en hebben gerevalideerd in het UMCG Centrum voor Revalidatie.

HandbikeBattle
Vanaf 2012 wordt jaarlijks de HandbikeBattle georganiseerd. Het UMCG Handbike Team heeft de afgelopen 5 jaar de Weisseespitze in het Kaunertal beklommen; een 20 kilometer lange tocht, op armkracht omhoog, met een totaal hoogteverschil van bijna 900 meter en stijgingspercentages van 14 tot 15%. Het achterliggende idee is dat sporters van een extreme uitdaging als de HandbikeBattle fysiek vooruitgaan en zij een mentale boost krijgen. Zij ervaren dat zij veel meer aan kunnen dan zij denken en doen motivatie op om ook andere uitdagingen aan te gaan en dromen waar te maken. Bezoek de website www.handbikebattle.nl of bekijk de volgende links om overtuigd te worden van dit geweldige evenement.
https://www.facebook.com/HandbikeTeamGroningen/videos/2018181561545987/
https://www.facebook.com/HandbikeTeamGroningen/videos/2018181561545987/

Thijn Buigholt
Teamlid van het handbiketeam is onze lokale held Thijn Buigholt. Hij doet ook dit jaar (13 juni) weer mee aan de Battle. Vorig jaar debuteerde Thijn succesvol en dit jaar is hij officieel benoemd tot ‘Fietsambassadeur Noordenveld’ en tijdens het Sportgala Noordenveld 2019 Verkozen tot ‘Sporter met een beperking’.

We serve!
Lions club Noordenveld helpt waar zij kan. Ons motto is ‘We serve!’
Dit doen we door vooral regionaal acties en evenementen te organiseren om fondsen te werven voor (regionale) goede doelen én door zelf actief de handen uit de mouwen te steken. Zie voor meer info onze website: http://www.lionsclubrodennoordenveld.nl

De PubQuiz
De quiz wordt gehouden bij Hotel Onder de Linden op 30 maart vanaf 20.00 uur. Na afloop is er voldoende gelegenheid om, onder het genot van een drankje, na te praten in het gezellige bargedeelte. Het spreekt voor zich dat veel vragen over sport zullen gaan.

Aanmelden
Elke vereniging krijgt de mogelijkheid om met maximaal 2 teams van 5 spelers deel te nemen.
Per team wordt een bijdrage gevraagd van 50 euro. Er zijn naast een grote beker en de roem uiteraard ook diverse verassende (sport)prijzen te winnen. Aanmelden kan door een email te sturen naar lionsnoordenveld@gmail.com of stuur een App naar 06-21574591 (Jaap Darmeveil).

Geef, naast uw verenigingsnaam en het emailadres en telefoonnummer van uw contactpersoon, aan met hoeveel teams u aanwezig zult zijn.
We zien uw aanmelding graag uiterlijk 24 maart tegemoet.

U kunt zich voorstellen dat alleen al de kosten en de organisatie voor deelname aan de Battle veel tijd en geld kost. We hopen dan ook op een goede opkomst, waarmee we als sportminnend Noordenveld ons van onze beste kant laten zien.


Tot dan!

Lionsclub Roden-Noordenveld