lionsclub roden-noordenveld

gallery/lions logo boekje

Geschiedenis van de club

De leden van de Lionsclub Roden-Noordenveld  werden op 23 september 1992 geïnstalleerd in Roden, maar de Charter Night vond plaats op 30 januarie 1993. Sponsorclub was de Lionsclub Westerkwartier, gevestigd in Leek. Lionsclub Roden Noordenveld is ingeschreven bij de KvK onder nummer: 40048361.

De oprichtingsperiode 1989 tot 1993. Om te lezen klik hier.

Aanmeldprocedure

Zie hiervoor het huishoudelijk reglement. Klik hier

Kosten.

De jaarlijkse kosten voor het lidmaatschap zijn dit moment rond de € 375.-. Dit is exclusief de kosten voor het diner en een aantal bijzondere activiteiten. Voor het diner moet gerekend worden op een bedrag van om en nabij € 30.-.

Bijeenkomsten

Op iedere tweede en vierde woensdag van de maand is er een bijeenkomst in de Cuisinerie in Roden. Vaak is er een bedrijfsbezoek of een spreker.

Verder zijn er nog een aantal vaste momenten in het jaar zoals een gezamenlijk treffen met de onze Duitse zusterclub uit Leer (= Jumelage), een nieuwjaarsborrel, de bestuurswissel, Lady's Night, een Get Together enz. Een compleet overzicht is voor leden beschikbaar.

Samen eten

Na het vergadergedeelte op de clubavonden is er een diner. Voor kosten zie hierboven.

COMMISSIES

Alle leden worden ingedeeld in commissies of hebben een speciale functie.

Een selectie: Functies: President, vice president, penningmeester, secretaris, Lion tamer, enz.

Commissies: membership-cie, activiteiten-cie, goede-doelen-cie, programma-cie, website-cie enz.

Voor alle regelingen en afspraken hierover klik hier.