lionsclub roden-noordenveld

gallery/treftuin 2019
gallery/lions umcg img_0793

30 maart  2019,  Pub-Quizz (Avond)

Op 30 maart 2019 organiseerde de LionsClubRodenNoordenveld een Pubquiz voor alle sportverenigingen in de gemeente Noordenveld.

29 maart en 30 maart

Get Together. Vrijdagavond: diner, gezellig samenzijn en discussie. Overnachting. Zaterdagochtend: sportieve activiteiten. Weer een geslaagde bijeenkomst.

27 maart 2019

Lezing, in de Cuisinerie, door Gerard Kemkers, bekend als schaatscoach en van FC Goningen. Leerzaam, interessant en onderhoudend.

NL Doet op 16 maart 2019

Samen met vrijwilligers van Lionsclub Roden-Noordenveld en Humanitas aan het werk voor de Treftuin in Roden. Hoewel het druilerig weer was, was men binnen, maar ook buiten, flink bezig. Er werd gewerkt aan een stalen boog voor de geleide perenbomen en een insectenhotel. En passant werden ook twee zware tuinbanken ingegraven en geplaatst. Voor koffie en de lunch was goed gezorgd. Alles bij elkaar weer een geslaagde dag.

13 februari 2019 Verslag bezoek UMCG

Ontvangst 17.45 -18.15 uur. Dit was de eerste van 3 bijeenkomsten met potentiele leden. Er waren8 gasten aanwezig. We startten om 18:00 uur met een etentje in het bedrijfsrestaurant van het UMCG,waarvoor natuurlijk hartelijk dank.
De dienst proefdieren beschikt over een eigen gebouw op het UMCG terrein met 7
verdiepingen. De CDP beschikt over ca 12000 gecertificeerde proefdieren en er
zijn ca 60 onderzoeksprojecten. Er wordt gewerkt met kleine proefdieren zoals: muizen, ratten, hamsters en ook vissen.
Het primaire doel is het initiëren, opzetten ,steunen en begeleiden van onderzoeksprojecten, waarbij de financiering een essentieel onderdeel is.
Voor een bedrag van € 1,9 mio moet jaarlijks financiering worden geregeld.

De onderzoeksprojecten worden uitgevoerd door medische studenten.
De rondleiding over de verschillende etages met de dierenverblijven was interessant en de continue verzorging van de proefdieren en hun verblijven is indrukwekkend. Een succesvolle en zeer informatieve bijeenkomst.

JANUARI, VERSLAG

VERSLAG VAN DE RESULTATEN VAN DE KERSTMARKT EN DE OVERHANDIGING VAN HET OPGEHAALDE BEDRAG VOLGT.

DECEMBER 2018 AaNKONDIGING

RODEN – Je hoeft er maar ‘kerst’ voor te zetten en het is verkrijgbaar op de Roder Weihnachtsmarkt zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur op de Albertsbaan in het winkelhart van Roden. enz.... Ook de Lionsclub Roden Noordenveld is aanwezig

Augustus, 26, 2018

LIONS CLUB AANWEZIG OP ‘LIEFAIR’ VOOR STICHTING HULPHOND

Lionsclub Roden Noordenveld is aanwezig op Liefair, een jaarlijkse fair in het Drentse Lieveren met brocante, streekproducten, lifestyle en meer. Deze fair vindt zondag 26 augustus 2018 voor de 7e keer plaats. Tijdens deze fair laten de Lionsleden u graag kennismaken met de doelstelling van de club, namelijk het op vrijwillige basis ontplooien van verschillende initiatieven voor een betere samenleving. Indien u geïnteresseerd bent in het lidmaatschap van de club kunt u dit hier kenbaar maken.

De Lionsleden zich in voor het goede doel: Hulphond Nederland.