lionsclub roden-noordenveld

gallery/image-coming-soon-600x600

13 februari 2019

Verslag van bezoek en lezing in het UMCG door Flip Klatter, directeur Centrale Dienst Proefdieren UMCG met aansluitend diner.
Ontvangst 17.45 -18.15 uur. (Dit bezoek was ook toegankelijk voor potentiële nieuwe leden)

Verslag volgt:

JANUARI, VERSLAG

VERSLAG VAN DE RESULTATEN VAN DE KERSTMARKT EN DE OVERHANDIGING VAN HET OPGEHAALDE BEDRAG.

VERSLAG VOLGT.

DECEMBER 2018 AaNKONDIGING

RODEN – Je hoeft er maar ‘kerst’ voor te zetten en het is verkrijgbaar op de Roder Weihnachtsmarkt zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur op de Albertsbaan in het winkelhart van Roden. enz....

Ook de Lionsclub Roden Noordenveld is aanwezig

Augustus, 26, 2018, AANKONDIGING

LIONS CLUB AANWEZIG OP ‘LIEFAIR’ VOOR STICHTING HULPHOND

Lionsclub Roden Noordenveld is aanwezig op Liefair, een jaarlijkse fair in het Drentse Lieveren met brocante, streekproducten, lifestyle en meer. Deze fair vindt zondag 26 augustus 2018 voor de 7e keer plaats.

Tijdens deze fair laten de Lionsleden u graag kennismaken met de doelstelling van de club, namelijk het op vrijwillige basis ontplooien van verschillende initiatieven voor een betere samenleving. Indien u geïnteresseerd bent in het lidmaatschap van de club kunt u dit hier kenbaar maken.

De Lionsleden zich in voor het goede doel: Hulphond Nederland.