lionsclub roden-noordenveld

gallery/pub quiz 2019

Speciale bijeenkomsten

25 aug 2019  LIEFAIR te Lieveren

Onze club neemt deel met het doel een grotere naamsbekendhied te creëren.Indien men geïnteresseerd is in het lidmaatschap van de club kan dit hier kenbaar gemaakt worden.

Aansluitend de zomerbijeenkomst.

03 juli 2019

Bestuursoverdracht bij Huib.

12 Juni 2019

Onze jaarlijkse dag voor kinderen uit de omgeving van Tsjernobyl.

Dit jaar zijn  er 16 kinderen en 3 begeleiders uit Wit Rusland. Zij zullen vervoerd worden met 3 busjes. Het vertrek is vanaf de basisschool de Bomenburcht. Rond vijf uur komen de gasten aan op de Drentse Vennen in Een, voor een barbecue. Er is een goody bag geregeld voor de Russische kinderen.

Overige Lionsleden worden verwacht aanwezig te zijn en mee te helpen waar nodig. Hun partner en kinderen zijn van harte welkom. Wel graag aanmelden.

19 mei 2019 (Zondag) Jumelage in Leer

Onze partnerclub is de  Lions Club Leer, waarmee vriendschappelijke contacten worden onderhouden. Dit verband wordt jumelage genoemd.

24 april 2019

Bezoek aan de Treftuin in Roden
adres: Schoolstraat 1, 9301 KC Roden
Lezing over het doel en toekomst van de Treftuin